Kundexempel

De senaste åren har vi jobbat med olika industriföretag främst i Sverige för att automatisera hela deras processer hela vägen. Här följer några exempel på producenter som använder våra verktyg i sin verksamhet

Garantell AB -Fabriken utan ställtider

Familjebolaget Garantell utvecklar och tillverkar gallerprodukter och har de senaste åren helt automatiserat flödet genom sin fabrik. Du kan nu beställa allt kundanpassat och automatiserat från deras B2B-portal och få offerter och lägga ordrar helt automatiskt.

Vi på SkyMaker har tagit fram flera av Garantells ritverktyg och konfiguratorer med våra lösningar och hjälpt dem automatisera hela vägen.

Strömsholmen AB – Kundanpassade basplattor

Industriföretaget Strömsolmen AB är världsledande på gasfjädrar och har en uppsjö av produkter inom området. En stor del av produkterna är modulariserade och tillverkas mot helt i standardutförande, men det finns även en hel del kundanpassade produkter som anpassas och tillverkas mot kundorder. Där finns bland annat produkten slanglösa basplattor för att montera och sammankoppla gasfjädrar som exempelvis ska sitta i ett pressverktyg.

Med hjälp av SkyMakers molntjänst DynaMaker har ett dynamiskt designverktyg tagits fram för att kunden själv ska kunna gör anpassningsarbetet av basplatta via Strömsholmens hemsida, och därifrån få en offert automatiskt.