Kundexempel

De senaste åren har vi jobbat med olika industriföretag främst i Sverige för att automatisera hela deras processer hela vägen. Här följer några exempel på producenter som använder våra verktyg i sin verksamhet

Garantell AB -Fabriken utan ställtider

Familjebolaget Garantell utvecklar och tillverkar gallerprodukter och har de senaste åren helt automatiserat flödet genom sin fabrik. Du kan nu beställa allt kundanpassat och automatiserat från deras B2B-portal och få offerter och lägga ordrar helt automatiskt.

Vi på SkyMaker har tagit fram flera av Garantells ritverktyg och konfiguratorer med våra lösningar och hjälpt dem automatisera hela vägen.

Kontakta oss så berättar vi mer eller testa deras lösningar själv genom deras tillgängliga E-handel för B2B: Design Express

TileMark AB – Motivfräst kakel och klinkers

Företaget TileMark AB har tagit fram en automatiserad tillverkningsteknik för att skapa motiv på keramiska plattor. Logotyper, stadskartor eller helt fria former kan sätta en egen prägel på vilket golv eller vägg som helst, och tack vare att varje platta tillverkas unikt kan stora ytor utnyttjas för att få fram rätt känsla.

Vi på SkyMaker har tagit fram TileMarks verktyg för att direkt på deras hemsida låta inredningsarkitekter och andra nyfikna att själva designa och utforska väggar och golv för deras behov.

Testa själv att skapa en design och få en offert på deras hemsida tilemark.eu