Att göra specialprodukter till det normala

På SkyMaker jobbar vi för att göra specialprodukter till det nya normala. Med vårt kunnande och våra tekniska lösningar ser vi till att du kan automatisera hela vägen från dina kunder till produktion. Med fokus på CAD och beskrivning av produkter i 2D/3D har vi verktygen för att slutkunden själv ska kunna anpassa efter sina behov innan offert och beställning.

DynaMaker – Molntjänsten för CAD & Automation

Vår molntjänst DynaMaker är till för dig som vill automatisera hela vägen från dina kunder till din produktion. Det är vårat verktyg för att på ett standardiserat sätt fånga dynamiska regelverk, CAD, 3D och tillverkningsinstruktioner i ett och samma verktyg. Och göra det lätt att bygga in det som en naturlig byggsten bland övriga IT-infrastruktur.

Besök dynamaker.com för att lära dig mer om själva verktyget och testa själv eller kontakta info@skymaker.se så kan vi visa lite exempel på vad vi kan göra för Svensk Industri.

Tjänster – Utbildning och konsultation

Det är inte helt lätt att veta i vilken ända man ska börja för att påbörja sin digitala transformation. Därför hjälper vi på SkyMaker till på flera fronter:

  • Utbildning & seminarier för management – Digitalisering och automation för den dynamiska fabriken
  • Utbildning & seminarier för ingenjörer – Från utbildning i CAD och kod till strategier för gränssnitt och automation
  • Utvecklingsstöd i uppsättning av dynamiska verktyg och automation av specialprodukter

Kontakta oss på info@skymaker.se så kan vi diskutera vad vi skulle kunna göra för dig!