DynaMaker Introduktion för LiU-studenter

Är du student och intreserad av parametrisk design och design-automation? Nästa vecka håller vi ett öppet webbinarie där vi introducerar LiU-studenter till DynaMaker, vår molntjänst för att bygga och publicera egna webbaserade 2D & 3D CAD-verktyg för mass anpassade produkter!

Vi kommer att gå igenom grunderna i verktyget, hur det är strukturerat och vad du kan bygga med det, inklusive reglerna som automatgenererar din CAD-modell direkt i webbläsaren. Vi kommer även visa hur du kan publicera din applikation och dela den med dina vänner via en länk, som detta parametriska växthus:

https://deployed.dynamaker.com/applications/nlG3smhahc2/

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är NAJFDrCS26uXG1B3nkl92SB0AYBCMsdf8OWWE6TXn_QQ_wc7CZsuOByQImvvGtKKoYZXVEhvJnpzul4z0Phpw9EcWlWU-9ixAbKVQ5i9YyBeXnnDHExVyqdt4CYzSyvvgq7O0rBI

Om detta låter intressant, registrera dig för nästa veckas webbinarie: torsdag 22:a oktober kl 15.15 genom att skicka ett mejl till webinar@dynamaker.com. Vi kommer att skicka dig ett länk för att delta 24h innan det börjar.

Ses där!